1. Informatii Generale

Aceasta pagina care cuprinde politica website-ului lanegra.ro cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679.

Acest document are ca scop informarea dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul utilizarii website-ului lanegra.ro.

2. Cine suntem

Site-ul web lanegra.ro este proprietatea SC ARDEI GRAS S.R.L., CUI 41691574, telefon 0755975555, e-mail [email protected], fiind si administrat de catre compania mentionata anterior.

3. Ce date colectam

SC ARDEI GRAS S.R.L. colecteaza o serie de date necesare bunei functionari are site-ului si a relationarii cu dvs ca si client sau potential client. Datele pe care le prelucram sunt datele pe care dvs ni le furnizati prin diferite metode (telefonic, e-mail, formular de contact), cat si datele obtinute prin prelucrarea statisticilor Google Analytics (pagini vizitate, timp petrecut pe pagina, etc), dar care in schimb sunt date anonimizate, deci nu fac legatura dintre statistica si persoana.

3.1 Date anonimizate si statistici

Continutul acestui site web are rol informativ, accesarea sa se face in mod voluntar de catre oricine il viziteaza. Simpla accesare nu colecteaza date personale ci doar date anononimizate si statistici, astfel:

  • Prin intermediul Google Analytics, date anonimizate (fara a face legatura cu persona, ci doar cu rol pur statistic) care furnizeaza statistici cu privire la paginile vizitate intr-o anumita zi, de pe ce tip de dispozitiv s-a accesat site-ul web, timpul petrecut pe pagina, locatia, ca si oras si tara, de accesare.
  • Date cu privire la incidente de securitate colectate de catre plugin-ul de securitate. In cazul in care acesta va considera ca dvs ca si vizitator ati incercat o penetrare a securitatii site-ului intr-un fel sau altul, va salva adresa dvs aproximativa de IP in vederea blocarii.

Datele din aceasta categorie sunt de regula pastrate pentru 12 luni, in afara incidentelor de securitate care vor impune salvarea acestora pe un termen mai lung.

3.2 Date furnizate de catre vizitator

Intreractiunea vizitatorilor cu site-ul web cat si cu administratorul acestuia presupune colectarea informatiilor furnizate fie direct fie indirect cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, nume, prenume si alte informatii furnizate pe aceasta cale. Acestea sunt colectate si prelucrate in scopul bunei interactiuni cu dvs ca si potential client. Caile principale prin care colectam aceste date:

  • Formularele de contact implementate pe site – Datele transmise prin formularul de contact nu sunt stocate in baza de date ci sunt primite pe e-mailul companiei. Pentru a ne contacta prin intermediul formularului de contact este necesar sa furnizati un nume si prenume, adresa de e-mail si numar de telefon. Aceste date sunt necesare pentru a o buna relationare cu dvs ca si potential client, pentru a va putea contacta si raspunde la intrebarile adresate. Datele transmise prin formularele de contact de pe website nu vor fi folosite pentru a va trimite e-mail-uri sau mesaje nesolicitate, nici nu sunt partajate cu o terță parte.
  • Abonarea la newsletter – adresa de e-mail partajata cu noi va fi inregistrata intr-o baza de date pentru a fi folosita spre trimiterea periodica de mesaje promotionale si informationale. Va veti putea dezabona in orice moment de la acest serviciu, adresa de e-mail astfel furnizata fiind stearsa din baza de date.
  • Comentarii pe blog – Stocam comentariile scrise pe blog-ul nostru, cat si datele personale furnizate astfel. Aceste date nu vor fi folosite pentru alte scopuri, si se poate solicita stergerea mesajului scris printr-o cerere trimisa la adresa noastra de e-mail.
  • Contactarea telefonic sau prin retelele de socializare, cat si datele furnizate pe un formular de contact Facebook – datele furnizate pe aceste cai vor fi folosite doar pentru buna relationare cu dvs ca si potential client si nu sunt stocate in baza noastra de date nici nu vor fi partajate cu o terță parte.

Aceste date sunt pastrate pe termen nelimitat sau, in cazul Newsletter-ului, pana cand utilizatorul opteaza pentru dezabonarea de la acest serviciu.

4. Cum iti protejam datele

Datele furnizate sunt stocate fie pe adresa de e-mail a domeniului, fie in baza de date a site-ului, in functie de situatie, dupa cum este descris la punctul 3.2. Administratorul acestui site este singurul cu acces la datele salvate, acestea fiind stocate pe servere securizate, actualizate la zi, cu risc minim a fi expuse atacurilor informatice.

5. Cu cine partajam datele colectate

Datele personale colectate nu sunt partajate cu nici o terță parte, singurele persoane cu acces la ele fiind administratorul site-ului lanegra.ro si/sau administratorul firmei mai sus mentionate, dupa caz.

6. Ce dreptui ai asupra datelor tale

Poti solicita in orice moment stergerea acestora din bazele noastre de date printr-un e-mail de solicitare transmis la adresa noastra [email protected].