Povestea Noastră

  Povestea “La Negra” a început când lui Biu i s-a făcut dor de casă. Așa că a strâns o gașcă de oameni faini în jurul ei, cu experiență în domeniu, cu aceleași pasiuni într-ale muzicii, dansului, felurilor de mâncare și băuturilor îndepartate și astfel s-a născut restaurantul.

      Biu Marquetti este din Havana iar în anul 2006 s-a mutat în România; de atunci ne încântă cu vocea și personalitatea ei. Și-a făcut mulți prieteni aici și spune că România pentru ea este ca o a doua casă, mai ales că acum este și cetățean român, nu doar cubanez.

       În conceptul unicului restaurant cu specific cubanez din Romania sunt laolaltă prieteni din Columbia, Chile, Cuba și Romania. Ne-am adus fiecare raportul în formarea lui, căci am interacționat cu America-latină cu toții, de-a lungul timpului. Suntem oameni pasionați de spaniolă, cu experință în domeniul Horeca, care au trăit în Cuba, care au studiat și scris despre Cuba, care au simtit cubanez alături de oamenii din insula caribeană.

       Cubanezii pe noi ne-au învățat că sunt unele dintre cele mai pozitive și cu chef de viață popoare, în ciuda motivelor să nu fie așa. Ne-am gândit că vrem să împărtășim această experiență cu toata lumea de acasă, așa că vă așteptăm cu muzică live, spectacole de dans, zile culturale, oameni calzi și veseli, voie bună și energie să vă țină multa vreme.

La Vida es un carnaval! (Celia Cruz)

restaurant cubanez la negra

Vizitează-ne virtual